Gårdsbutik

Om gårdsbutiken
I vår butik i Karintorp finner du tomater av varierande sorter, storlekar, smaker och färger. Hos oss finner du även dressing och marmelad från Karintorps förädling. Beroende på tillgång finns också spetspaprika, aubergine, gurkor, gurkisar, jordgubbar och färska bönor. Lite längre fram i säsongen kommer det även finnas meloner samt andra grönsaker, men även dessa till ett begränsat utbud. Samtliga grönsaker som finns till försäljning i gårdsbutiken är alltid egen odlade.

Adress
Gårdsbutiken finns på Karintorpsvägen 92 i byn Karintorp i Södra Närke. Klicka här för en vägbeskrivning.

Öppettider
Gårdsbutiken har öppet varje dag mellan kl. 10.00-19.00 (detta gäller även helger och röda dagar). Du kan även handla innan och efter dessa tider men då finns det risk på ett begränsat utbud. Vår skördesäsong sträcker sig med viss variation från april till november.

Åtgärder Corona/Covid-19
I gårdsbutiken har vi vidtagit ett antal försiktighetsåtgärder för att minimera oro och risk för smittspridning av Corona/Covid-19.

Vi har detta år byggt gårdsbutiken på ett vis så besökare kan hålla ett större avstånd emellan varandra. Vi ber alla besökare att hålla minst 1,5 meter avstånd ifrån varandra och se till att vi inte vistas för många i butiken samtidigt. Vänta gärna ett litet tag i bilen, eller utanför gårdsbutiken, om du ser att det vistas flertalet besökare i butiken redan.

Man kan också förbeställa tomater dagen innan upphämtning i gårdsbutiken genom att klicka här!

I övrigt följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Studiebesök
För tillfället tar vi ej emot studiebesök pga. Corona/Covid-19.

I vanliga fall gäller följande: Efter kl 16.00 tar vi gärna emot grupper för studiebesök i våra odlingar. Tag gärna kontakt med oss via mail och uppge önskemål om datum, vilken sorts grupp ni är och hur stor gruppen är.